Kedves Vendégeink!
Szálláshelyünk már 1991 óta várja Önöket szeretettel. A kis családi vállalkozás töretlenül áll az Önök szolgálatára.  Minden évben a szezonon kívüli időszakokban felújításainkkal igyekeztünk a kornak megfelelő fejlesztéseket meglépni, ami egy ennyi idős szállás esetén egyre nagyobb kihívás volt. Szerencsére a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program segítségével pályázat útján ennél most sokkal többet tehetünk, és a jövő igényei szerint fejleszthetünk.

Az emeleti szobákban vadonatúj egyedi fenyő ajtók kaptak helyet , melyet a Bíbor-Fa Bt. készített el számunkra. Ezek az ajtók egytől egyik pánik zárral szereltek.

Ajtó beszerelést követő helyreállításokat és az előtér valamint a szobák falainak festését a VIN-COLOR-TEAM KFT. végezte.

Felújítottunk 4 fürdőszobát, mely a jelen korszak ízlés világát tükrözi. A felújítás kiterjedt a teljes vizesblokk cseréjére, az újraburkolásra, valamint a 4-es és a 6-os szobában új tetőablak került beépítésre. Utóbbi nem csak a hatékonyabb szellőzést de a kellemes természetest fény beeresztését teszi lehetővé. A tetőablakok beépítését Szimics Krisztián Egyéni vállalkozó csapata végezte, míg a vízszerelést a Füred Klíma.

3 emeleti, és 2 földszinti szoba  parkettázása is megtörtént, valamint 4 db router felhelyezésével megoldottuk, hogy a ház bármely pontján gond nélkül csatlakozhassanak wifi hálózatunkra. Egy hónapon belül kerül kihelyezésre Bali masszázsmedencénk a vital spa jóvoltából.

Az elmúlt években egyre jobban megnövekedett az igény a két kerekű járművek fedett tárolására. A jó idő hatására nem csak  a motorok szerelmesei jelennek meg, hanem évről évre egyre többen és sűrűbben érkeznek kerékpárral, hogy körbe tekerjék a Balatont, vagy esetleg egy félkört tegyenek komppal. A megnövekedett igény hatására építtettünk egy nagy kapacitású fedett kerékpár és motortárolót melyet a héten adunk át. A tető védelmet nyújt az időjárással szemben,  és  motorok kitámasztója is stabil egyenes felületen támaszkodhat.

A kerékpár és motortároló építését szintén Szimics Krisztián Egyéni vállalkozó csapata végezte. A tároló megépítésével párhuzamosan a kocsibeálló kiszélesítése és térkövezése is megkezdődött Hertelendi Sándor jóvoltából, hogy a tárolóhoz könnyebben tudják eltolni a kerékpárokat. Hamarosan még több újdonsággal várjuk vendégeinket, addig is nézzék meg személyesen az eddigi nagy átalakulásunkat. Foglaljanak weboldalunkon,  és az online foglalási felületen megadott PHONIX kuponkód használatával a szoba árából 5% kedvezmény biztosítunk Önöknek. Fontos, a kupon korlátozott 20 db használható fel belőle. A kupon csak online foglalásnál váltható be és 2019-12-31 bezárólag érvényes.